Om Ernryd Cars

EM 2018!


EM 2018:

Nuvarande plats: -
Nästa tävling: Tierp Arena, Sverige 7-10 Juni
Senaste tävling: Santa Pod Raceway, England 25-28 Maj
Deltävling 1 i England Santa Pod resulterade i första plats!
Efter att ha vunnit EM i Pro Stock både 2012 och 2015 samt en stark andraplats 2017 så är det dags att spänna bågen ytterligare. I år satsar Team Ernryd fullt ut, återigen med ägaren själv bakom ratten! "Det har varit en dröm sedan länge och nu föll flera pusselbitar på plats" säger Stefan Ernryd. Efter 5 år som Team Manager så har nu en helt ny bil införskaffats - även denna gång en Dodge från Allen Johnson, tidigare körd av Richie Stevens, USA.
Bli sponsor!

Till alla er företagskunder som köper en ny eller begagnad Dodge av oss erbjuder vi ett unikt sponsorskap! Paketet innefattar era logotyper på bilen och inbjudningar till alla tävlingar vi kör, med tillgång till depå-område, genomgång av tekniken och så klart sporten i sin helhet. Du blir helt enkelt en del av vårt team! Vill du sedan ta med dina kunder på detta event så står vi för lunch för upp till 4 personer vid varje race. Prata med oss inför ditt Dodge köp, så går vi igenom detaljerna.  sponspaket

BAKA IN DET I DIN BILFINANSIERING!

Om du bakar in sponsorskapet i ditt företags bilfinansiering så blir det en minimal kostnad för maximal marknadsaktivering. Du kommer synas i det absoluta toppskiktet inom europeisk Dragracing! Publiksiffrorna i Sverige ligger på ca 30.000 personer per tävlingsdag och exponering förekommer även på TV och på webben. Prata med Stefan Ernryd så berättar han mer.