brand logos

När lasten är huvudsaken.

Större delen av våra kunder använder sina fordon till både nytta och nöje. I båda fallen handlar det om att utnyttja bilens förmåga till max. Under veckan fyller du flaket med cementsäckar, bräder och gipsplattor för att sedan, på helgen, lasta trädgårdsmöbler, jetskis och motorcyklar.

Din fritid är minst lika viktig som ditt arbete och självklart måste du även få plats med arbetskamrater, familj och vänner.

Vi erbjuder fullsize pickuper från alla stora tillverkare som Chevrolet, Ford och RAM Trucks. Här får du all lyxutrustning, moderna 8-stegs automater och bränslesnåla diesel-alternativ. Nya RAM 1500 Ecodiesel drar inte mer än 0,79l/mil!

lasten

För dig med fler
i familjen.

Är du i behov av en privat- eller firmabil som speglar dig som person? Vi gissar att du är en egenföretagare som ställer lite högre krav på ditt fordon. Den skall klara av dina vardagssysslor likväl som semesterns bestyr då hela familjen skall rymmas med Isofix-barnstolar, väskor, cyklar och trädgårdsmöbler till sommarstugan.

Få bilar på marknaden kan mäta sig med våra nya SUV:ar från Chevrolet och Ford. Bränslesnåla, bekväma och självklart fulla av teknik och attityd.

Chevrolet Suburban sväljer hela 1.113 liter last med alla stolsrader uppfällda att jämföras med Volvo V70 som tar 575 liter.

Om man sedan fäller stolarna rymmer Suburban 3.429 liter! Både Ford och Chevrolet erbjuder en tredje sätesrad för upp till 7 passagerare. Självklart ingår standarutrustning som t ex;

  • - Fyrhjulsdrift
  • - Läderinredning med värme och kyla i stolarna
  • - Regnsensorer
  • - Taklucka
  • - Svensk Navigation (GPS) och backkamera

Har du istället behov av en pickup så erbjuder vi fabriksnya Dodge RAM, Chevrolet Silverado och Ford F-150 samt F-250. Alla våra nya bilar säljs med en omfattande 36 månaders garanti.

Chevrolet Suburban

ERNRYD CARS STOCKHOLM

Fågelsångsv. 24, 18642 Vallentuna
Telefon: 08-30 20 40

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 09:00-18:00
Helger enligt överenskommelse


footer logos