Om ernryd cars

Racing

Stefan Ernryd har alltid haft en passion för racing så att ha ett eget race team föll sig naturligt. Efter att ha vunnit EM i Pro Stock både 2012 och 2015 samt en stark andraplats 2017 så var det dags att spänna bågen ytterligare. Denna gång med ägaren, Stefan Ernryd, själv bakom ratten!

"Det har varit en dröm sedan länge och nu föll flera pusselbitar på plats" säger Stefan Ernryd. En helt ny bil införskaffades - även denna gång en Dodge från Allen Johnson, tidigare körd av Richie Stevens, USA.

  • 2018 slutade Stefan Ernryd på 2:a plats, bland annat med en meriterande vinst på anrika Santa Pod i England.
  • 2019 slutade på en 6:e plats.
  • 2020-21 blev säsongen inställd.
  • 2022 slutade på en 3:e plats.
  • 2023 slutade på en 2:a plats.

Stefan Ernryd äger idag en riktig vinnarbil med tillhörande race-trailer och står redo för framtiden.


Bli sponsor!

Till alla er företagskunder som köper en ny eller begagnad bil av oss erbjuder vi ett unikt sponsorskap! Paketet innefattar era logotyper på racebilen och inbjudningar till alla tävlingar vi kör, med tillgång till depå-område, genomgång av tekniken av Stefan Ernryd och så klart sporten i sin helhet. Du blir helt enkelt en del av vårt team! Vill du sedan ta med dina kunder på detta event så står vi för lunch för upp till 4 personer vid varje race. Prata med Stefan Ernryd inför ditt bilköp, så går vi igenom detaljerna. 

sponspaket

BAKA IN DET I DIN BILFINANSIERING!

Om du bakar in sponsorskapet i ditt företags bilfinansiering så blir det en minimal kostnad för maximal marknadsexponering. Du kommer synas i det absoluta toppskiktet inom europeisk Dragracing!